PLASTIČNI ZABOJI ZA TRANSPORT IN SKLADIŠČENJE

 

Plastični zaboji so na razpolago v 12 modelih in 5 različnih barvah. Zaboji so primerni za vijačni material kot tudi v trgovinah za polične regale. Zabojčki s široko odprtino so izredno kakovostno izdelani z možnostjo nakladanja enega na drugega. Prav tako so izredno odporni na olja kot tudi ratlične kemikalije, zato jih priporočamo tudi za shranjevanje materialov v delavnicah in industrijskih delovnih okoljih.

Plastični zaboj

Plastični zaboji oz. evro zaboji so namenjeni za transportu in shranjevanje raznih izdelkov. Izdelani so iz polipoprilena in imajo ojačane stene. Evro zaboji so izdelani v različnih dimenzijah:


  • 300x200 mm
  • 400x300 mm
  • 600x400 mm
  • 800x600 mm


  Na voljo so tudi v različnih višinah kar jim daje izjemno prilagodljivost za vaše se obstoječe polične regale ali delovne prostore. Pri plastičnih zabojih lahko izberete tudi varianto z ojačanim dnom ali pa s perforiranimi stranicami. Zaboji so na razpolagio tudi s pokrovi ali brez, za hranjenje materiala, ki mora biti bolj ločen od okolice.


  OJAČANI PLASTIČNI KLT ZABOJI ZA AVTOMOBILSKO INDUSTRIJO IN TEŽJA BREMENA

  plastični zaboj za avtomobilsko industrijo
  V družino plastičnih zabojev z ojačitvijo spadajo naši KLT ZABOJI ki se jih uporablja v avtomobilski industriji s posebno modro barvo v izvedbah svetle ali temnomodre barve. Plastični zaboj je izredno čvrste konstrukcije, stene zaboja pa so ojačane, da ohranja obliko in trdnost pri shranjevanju in transportu težjega materiala. Dno zaboja je možno je izdelati z ojačitvijo ali pa ga perforiramo za posebne funkcionalnosti po vaši potrebi.


  Plastični zaboj  PLASTIČNE PALETE IN ZLOŽLJIVI PLASTIČNI ZABOJI ZA UČINKOVIT TRANSPORT IN PRIHRANEK PROSTORA

   

   Poleg plastičnih zabojev imamo v programu tudi zložljive zaboje kot tudi zložljive palete za dostavo različnega materiala. Zaboji so izjemno praktični pri prevozu praznih zabojev saj se zložijo in se pri tem površina pri transportu prepolovi kadar so zaboji prazni. Na voljo imamo zložljive zaboje 600x400mm kot tudi manjše zaboje 400x300mm z različnimi višinami. Novost v programu zložljivih zabojev so plastične euro palete narejene iz polietilena izredno močne konstrukcije. Stranice plastične palete se dajo tudi odpirati, za enostaven dostop do hranjenega materiala.

  Primeri plastičnih palet skupaj z našo plastično paleto dimenzij 1200x800x800 mm:

  Plastični zaboj
  Plastični zaboj


  V nadaljevanju vas vabimo še k ogledu našega kataloga, kjer lahko najdete še obilo drugih priročnih rešitev iz področja plastičnih izdelkov za shranjevanje, transport in skladiščenje. Nekaj primerov izdelkov iz kataloga pa si lahko ogledate spodaj.

  Katalog lahko prenesete tukaj

  External link opens in new tab or windowtehnologija, dinamika, ljudje

  GALERIJA PLASTIČNI ŠKATEL, ZABOJEV IN DRUGIH IZDELKOV V NAŠI PONUDBI