Kovinske omare za orodje


Kovinske omare za orodje so pomemben element v proizvodnih prostorih. Kovinsko pohištvo, ki ga ponujamo, je prilagodljivo in se ga uporablja v različne namene. Omara za orodje omogoča, da je orodje primerno pospravljeno in vsakdo ve, kje določeno orodje najde. Kovinske omare tako prostore ohranjajo urejene, orodje pa se ne izgubi. Kovinske arhivske omare pa predstavljajo idealno shrambo za dokumente.S krilnimi vrati

Kovinske omare s krilnimi vrati so zdelane iz prvovrstnega hladno preoblikovanega jekla debeline 8/10. Prvotno so bile zasnovane kot kovinske omare za delavnice oziroma univerzalne omare za vse vrste proizvodnje. Omara za orodje ima po višini prilagodljive police, ki so lahko opremljene s kavlji.


Nosilnost polic znaša 100 kg na polico, vse pa so opremljene s cilindrično ključavnico. Kovinsko pohištvo s krilnimi vrati si lahko poljubno uredimo tudi z izvlečnimi predali ali obešali za orodje. Ponujamo možnost različnih izvedb omar, kot tudi izibre različnih barv.


Z drsnimi vrati

 

Kovinska omara za orodje in pripomočke z drsnimi vrati je optimalna rešitev za izkoristek prostora. Omare so različnih velikosti, police so nastavljive po višini. Nosilnost polic je 100 kg na polico. Nudimo izredno robustne prašno barvane kovinske omare za delavnice, vse pa imajo cilindrično ključavnico.


Po zahtevah kupca se omare lahko dogradijo z izvlečnimi predali, raznimi obešali za orodja, ali se jih uporabi za arhiv. Omara je ob dostavi sestavljena (dodatna montaža ni potrebna).


V naši ponudbi pa lahko preverite še kovinske garderobne omare.


kovinska omara za orodje                                 kovinska omara za orodje modre barvee