kovinske garderobne omare, arhivski regali in ostalo

GAPLAST d.o.o. Koper, je trgovsko podjetje, ki zastopa prodajo kovinskega in plastičnega programa podjetij FAMI in MIAL, ter prodajo lahkih ogrodij za vse vrste tovornih vozil podjetja SCATTOLINI.


Skladiščni regali, arhivski regali in druga oprema


V kolikor opremljate delavnico, skladišče ali proizvodne obrate vam lahko pomagamo s celotno opremo.
Stojimo ob strani tako vam, kot vašim zaposlenim saj naša ponudba zajema vse za popolno optimizacijo svojega procesa dela. Nudimo:

  • robustno izdelane omare za orodje (med drugim kovinske garderobne omare)
  • skladiščni regali
  • arhivski regali
  • kovinski regali
  • polično kovinski regali
  • kovinski zaboji
  • plastični zaboji


Vaš uspeh je odvisen od kvalitetnega in učinkovitega dela. Gaplast vam ravno za to ponuja tudi omare za orodje in delovne mize, ki bodo pospešile proizvodnjo in oragnizirale vašo delavnico. Od kovinske garderobne omare ob vstopu na delu, je tukaj tudi izvrsten kovinski zabojnik v katerem odpošljete blago - Gaplast je z vami na vsakem koraku proizvodnje.


Rešitve za proizvodnjo in transport internacionalno


Svojo dejavnost izvajamo na področju celotne Slovenije, našo prisotnost pa je možno zaslediti, tudi na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji in Makedoniji.

Celovita ponudba podjetja GAPLAST


Želimo vam ponuditi celotno ponudboExternal link opens in new tab or window od osnutka, tehničnega načrta, posameznih naročil do dobave naročenega blaga, v čim krajšem dobavnem roku z montažo potrebne opreme v vaše zadovoljstvo. Zato vas vabimo, da si ogledate naše programe ali pa se sprehodite po katalogih, katere vam ponujamo v pogled na naših spletnih straneh.

Kontaktirajte nas in skupaj z vami bomo našli najboljšo rešitev za vaše podjetje, za boljše poslovanje in večji uspeh.