KOVINSKI ZABOJI

 

Program kovinski zabojniki ponuja raznolike rešitve za podjetja, industrijo ter skladiščenje razsipanih in težjih materialov, ki za učinkovito skladiščenje in organizacijo potrebujejo trpežno skladiščno in transportno embalažo. Kovinski zaboji za orodje in kovinski zaboji za ostale primomočke ter materiale so trpežni in imajo dolgo življensko dobo.


KOVINSKI ZABOJI ZA ORODJE IZ TRPEŽNIH MATERIALOV

Naši kovinski zabojniki so izdelani iz svetle jeklene pločevine prvovrstne kvalitete. Kovinski zaboji so na razpolago v sivi ali zeleni barvi ter v cinkani izvedbi. Odgovarjajo najširšim potrebam pri skladiščenju in manipulaciji z materiali. Kovinski zabojniki imajo posebno strukturo sten in dna, kar omogoča njihove višje obremenitve.


Kovinski zabojnik
Kovinski zabojnik


Kovinski zabojnik lahko uporabite kot kovinski zaboj za orodje, shranjevanje kovinskih in razsipanih materialov ter pripomočkov, so pa primerni tudi za prodajna skladišča, kjer potrebujemo dobro organizirane in ločene materiale v zanesljivih zabojih. Kovinski zabojniki vam zagotavljajo ravno to.


Poleg kovinskih zabojev obstajajo v našem programu tudi perforirani inox zaboji za zahteve različnih industrij, še posebej pri mokrih procesih, pranju s posebnimi detetrgenti in kemičnih procesih. Kovinski zabojnik je široko uporaben pripomoček.


Kovinski zabojnik

 

MREŽASTE PALETE ALI GITTERBOX KOVINSKI ZABOJI

Mrežasta paleta oz. t. i. Gitterbox je zagotovo najpomembnejša, najpogosteje uporabljena in hkrati tudi najprimernejša paleta oz. kovinski zabojnik v avtomobilski industriji. Uporablja se za transport polizdelkov, ki si jih proizvajalci med seboj izmenjujejo in jih dodelujejo. Kovinski zaboji te vrste imajo to prednost, da lahko izdelke vanje zložite brez dodatne embalaže in brez bojazni, da bi se blago raztreslo. Izdelke lahko tako uporabite direktno iz palete brez dodatnih odpiranj dodatne embalaže.


KOVINSKI ZABOJNIKI IN NJIHOVA IZJEMNA MOČ TER NOSILNOST

Kovinska paleta oz. kovinski zabojnik je izjemno močna in ima nosilnost 1500kg. Z njo lahko transportirate tudi večje in težje blago, tudi v enem kosu. Palete se enostavno zlagajo eno na drugo (do 5 zabojev v višino) in tako premikajo z viličarjem, transportirajo in skladiščijo. Kovinski zabojniki gitterbox imajo tudi na polovico razdeljene lopute (vratca) po celotni stranici, ki omogočajo enostaven dostop do skladiščenega blaga in omogoča enostavno praznjenje vsebine palete. Paleta prav tako izpolnjuje vse posebne zahteve v avtomobilski industriji.

Kovinski zabojnik
Kovinski zabojnik


Ponujamo učinkovite rešitve za vaše skladiščenje, transport in podporo vaših procesov. Naročite vaše kovinske zabojnike v nadaljevanju. Poglejte še našo ponudbo pod plastični zaboji.